torsdag, augusti 02, 2007

Tävlingsdags!

Då var det premiär för tävlingar på bloggen. Denna tävling är i samarbete med Melta och priset är denna ursöta nageltorkare för oss tjejer i farten =) (Kräver 2 AA batterier,ingår ej)

Tävlingsuppgift:Vad är ert bästa skönhetstips?
Maila era tips till Angels_blogg@hotmail.com eller lämna en kommentar här på bloggen


glöm ej mail/bloggadress


Tävlingen avslutas 27 Augusti

9 kommentarer:

Anonym sa...

Mitt bästa skönhetstips är att inte stressa..Låter klychigt men det är sant.. Sen även flr håret då att man alltid fönar det. Det hjälper jättemycket för oss med typiskt "svenskt" hår. Alltså måmga tunna hårstrån. Sen även att man smörjer in sej regelbundet och använder hårinpackning en gång i veckan. Kram!

Anonym sa...

hej din blogg äger

Anonym sa...

Mitt bästa skönhetstips är att ha ett leende på läpparna och att räta på ryggen! När ett bra självförtroende lyser igenom är man helt enkelt som snyggast!

Anonym sa...

åå va kul med tävling:) jag ska vara med!!!

Anonym sa...

Ohh då ska jag vara med :) Jag vet redan ett bra skönhetstips:) Kram på dig tjejen.

Anonym sa...

Mitt bästa skönhetstips för alla tjejer som använder kajal innanför fransarna, vilket kan resultera i att man ser ut som en tvättbjörn under ögonen efter en timme, är att använda ett tunt lager puderögonskugga i samma ton som sin kajal över den. Då sitter den där den ska hela kvällen!

Min mejl: imyoursuperstar@hotmail.com

Anonym sa...

så lite så. må bästa man/kvinna vinna:) kramisar och ha en superbra kväll.

Anonym sa...

Mitt bästa skönhetstips är att göra en kroppsskrubb på:

1 dl socker
1 dl olivolja
1 msk honung

Sedan blandar man det, skrubbar in kroppen, tvättar av det och är len som en baby. Honungen tar bort lite av kladdighetskänslan, sockret skrubbar, och olivoljan återfuktar. När jag hade bränt mig och började flagna så gjorde jag denna skrubb och vips så slutade jag flagna! GLÖM INTE ATT SMÖRJA IN DIG EFTERÅT!

Good luck!

Anonym sa...

Mitt bästa skönhetstips är att utnyttja den hjälpen i butikerna man ska få, dom är till för att hjälpa dig så våga fråga om dom kan hjälpa dig att hitta ögonskuggan som framhäver just dina ögon och så vidare.

mejl; moamoamoa_@hotmail.com