onsdag, mars 07, 2007

Wallander!


Jag kan erkänna att jag ALDRIG sett en Wallander film än mindre läst böckerna...Och vad jag missat... Har dom senaste kvällarna sett 2 Wallander filmer...Och from nu är jag en Wallander fantast...Men frågan är hur bra Wallander blir utan Johanna Sällström?Ja det är frågan...Detta är i alla fall dom 2 filmer jag sett...Luftslottet är favoriten för tillfället...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.
Är också en Wallander fantast.
Sett alla filmer som gjorts , och kan tala om att wallander inte alls komemr bli särskillt bra , dels för att johanna inte är med och dels för att en annan försvinner också :/ tråkigt men sant. 13 filmer fick vi iaf :) ha det bra!

Anonym sa...

Den sista Wallander filmen är Hemligheten, så det blir inga fler. Tur att hon hann vara med i den. Älskar också dom filmerna ;)

Anonym sa...

Jag måste erkänna att jag heller aldrig sett eller läst Wallander, men nu blev jag riktigt sugen ;)

Anonym sa...

Wallander-filmerna är fantastiskt bra.. kanske faktiskt till och med bättre än Beck. Jag har inte bestämt mej än! Vad tycker du?

Soledude sa...

De är kanon allihop så det är bara att fortsätta kolla, (och Sällström gjorde rollen väldigt bra). :o)

Anonym sa...

Helvette heller att Wallander är bäst det är ju en blek kopia jämfört med Beck! BECK rules! Så nu vet ni vad ni ska titta på! =)

Anonym sa...

måste bara kommentera detta :) jag ÄLSKAR Wallander och Beck! Men nu borde se alla Wallander i rad. Börja med den första! Och se inte den sista förrän du har sett alla i serien. Det är ett tips ;) hej hopp