torsdag, mars 08, 2007

Studentklänning!

Studenten närmar sig för vissa av er...Jag kan inte låta bli att gilla denna klänning och tycka att den är perfekt för studenten...Helt underbar...Att ha denna i sommar skulle jag inte tacka nej till...399:- för denna skönhet hos Ellos

6 kommentarer:

Anonym sa...

jag får ta och kolla in ellos, tror jag. är egentligen emot dessa gamla postorderfirmor som påminner mig om högstadiet. inte för att högstadiet var så dåligt, men det känns så fantasilöst på nåt sätt... men den här klänningen var ju grymt fin.

Anonym sa...

åh vad fin! den måste jag in och kolla dorekt : )

Angel sa...

Leopardia:Visst är den fin...

Emelie:Gör det =)

Anonym sa...

Exakt en sådan har jag köpt till min student för några måndare sedan :)

Anonym sa...

Tycker verkligen jätemycket om den och den hade vatt perfekt till mig, men jag kan tyvärr inte hitta den!!:( Hade tänkt beställa den!!

Anonym sa...

Jag vill jag vill jag VILL verkligen ha den klänningen! Är otroligt söt och det känns som en klänning som man kan ha vid andra tillfällen än bara till studenten också, nu är jag väl medveten om att jag är sent ute och att den inte finns kvar på ellos hemsida:( Men jag har skickat ett mejl till ellos tillsammans med bilden på klänningen för att kolla om den kanske finns kvar någonstans, man ska aldrig ge upp ;)