onsdag, april 11, 2007

Ytlig fråga!


En ytlig blogg är ju vad detta ska vara därför frågar jag nu alla tjejer och jag hoppas på många svar...
Vad skulle ni sakna mest om någon tog er väska?...Jag har 2 saker här tex väskan och min mobil
...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle sakna själva känslan av att ha en handväska på axeln först och främst! Annars är det VISA-kortet jag skulle grina mest över tror jag.

Anonym sa...

Jag skulle sakna själva känslan av att ha en handväska på axeln först och främst! Annars är det VISA-kortet jag skulle grina mest över tror jag.

turbotrollet sa...

Svårt.. emn absolut själva väskan. Sedan skulle jag bli sur över att ALLT var borta. Mobil, nycklar, min fina plånbok, foton i plånboken osv. =(

Anonym sa...

det har hänt mig och då hade jag min digicam, min svenska och min österrikiska mobil i väskan... men värst var plånboken, att spärra alla jävla kort (svenska och österrikiska bankomantkort tex) och fixa nytt körkort och nytt studentleg och och och... aaaaaargh!

Anonym sa...

Oj, svårt. Hoppas att det aldrig händer! Men mobilen & iPoden. Plånboken med alla tillbehör också!

Anonym sa...

Jag vart rånad på min Friis o C/O väska som ja älska och min privata mobil..min 8dagar gamla ..ehm sprillans jobbmobil (htc mteor) och min lacie-porsche portabla mini hårddisk på 120gb mitt usb minne och utöver detta...Pass, hemnycklar smink halsband, klocka och pengar!!! Vart rånad på mitt handbagage utanför flygplatsen i alicante...väskan köpte jag ny 2dagar efter ja kom hem. Gick in på mixage o peka *den ska jag ha* kassörskan: vill du titta först?" Nickiz: Slänger fram visa kortet som va det enda av värde som hon lyckades ha kvar.

Hade mina kort i hyrbilen som tur va för hade ja inte haft körkortet hade jag inte kommit hem till sverige igen. Mobil har ja inte shoppa ny än men de blir nog snart. Får se om ja får ny jobbtel eller om de tycker ja förbrukat års-ransonen redan hihi.

kram på dig o jag måste säga din blogg e jättetrevlig läsning gumman *kramar*

Anonym sa...

Väskan, kalendern, kameran och mobilen för där finns nummer man inte skrivit upp..

Anonym sa...

Jag skulle nog sakna mobilen och kalendern mest! Där har jag allt=) Nummer, kontakter, kom ihåg-lappar och mycket minnen!